PATRIMONI
Societat 23/12/2010

La Sagrada Família es podrà visitar de manera gratuïta els dissabtes de gener

Qui ho vulgui podrà visitar de manera gratuïta un dels monuments més emblemàtics de Barcelona durant els dissabtes de gener. Amb aquesta iniciativa el Patronat vol compensar les molèsties que va ocasionar als veïns la visita del Papa

Acn
1 min
La Sagrada Família ha captat l'interès de milers de curiosos en els darrers dies

BarcelonaLa Sagrada Família, un dels monuments més emblemàtics de la ciutat, obrirà les seves portes gratuïtament els dissabtes de gener perquè els ciutadans puguin visitar-la. El Patronat del temple ha pres aquest acord per facilitar la visita a tothom i agrair als veïns "l'esforç" que van fer durant la visita del papa Benet XVI, el 7 de novembre passat, ja que les mesures de seguretat van complicar-los la vida durant uns quants dies.

La basílica s'obrirà els dies 8, 15, 22 i 29 de gener de 9 a 14 hores. El Patronat ha considerat que la dedicació de la Sagrada Família ha potenciat el reconeixement mundial del temple i per això volen que els ciutadans també puguin entrar a conèixer l'obra arquitectònica d'Antoni Gaudí. En un comunicat, el Patronat ha afegit que amb aquesta mesura també vol facilitar que les famílies puguin visitar el temple.

stats