Societat
Societat 19/08/2011

Els mossos detenen tres joves a Salt per dos robatoris en un domicili i l'atracament a dues ancianes

Els detinguts, entre els quals hi ha un menor, també van assaltar dues ancianes pel carrer, a les quals van estrebar cadenes d'or

Redacció
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Salt, han detingut tres joves com a presumptes autors de dos robatoris en un mateix domicili de Salt. Els detinguts també estan acusats d'haver assaltat dues ancianes pel carrer, a les quals van estrebar la cadena d'or que portaven. Els detinguts són Amina M., de 18 anys i veïna de la població, un jove menor d'edat i Faisal H., de 21 anys. A aquest últim se l'acusa dels dos robatoris al domicili però només d'un dels atacs a les ancianes.

Els robatoris a les ancianes es van dur a terme en dues accions aïllades, una el 9 de juny i l'altre el 10 d'agost. Les joies van poder ser recuperades pels mossos, després de trobar-les en un mercat de la ciutat i comprovar que es corresponien amb les robades.

Els dos robatoris al domicili de Salt van tenir lloc el 28 de juliol i el 6 d'agost, respectivament, i els lladres es van endur, entre altres pertinences, un ordinador portàtil, un telèfon mòbil, una bossa de mà amb documentació i llibretes bancàries i 800 euros en efectiu. En els dos robatoris, els lladres van accedir a l'immoble per la finestra d'una de les habitacions. La víctima i els lladres eren veïns.

Els detinguts, que tenen múltiples antecedents per fets similars, han passat a disposició judicial. El menor ha sigut citat per passar a disposició de la Fiscalia de Menors de Girona.

stats