NOU GOVERN
Societat 30/11/2010

Salvador Milà es mostra "desfavorable" a la supressió de la conselleria de Medi Ambient

L'exconseller de Medi Ambient considera que eliminar la conselleria és quedar-se enrere respecte Europa. Considera que en l'època de Felip Puig "ja es va convertir en un pur decorat"

Anna Brullet
1 min

BarcelonaL'exconseller de Medi Ambient, Salvador Milà, es mostra "molt desfavorable" a la supressió de la conselleria i afirma que les polítiques mediambientals "no són el fort de CiU". Milà considera que no es tracta del nom de la conselleria, si no que demostra que les polítiques ambientals no són el fort de CiU. "De fet nosaltres ja havíem proposat ajuntar-la amb energia i territori", recorda Milà.

L'exconseller creu que el medi ambient no és una prioritat de CiU, que ha passat per etapes molt diferents des de que va crear la conselleria, amb Vilalta al capdavant, fins a l'època de Felip Puig, quan es va convertir en un "pur decorat". Milà considera que ens hem quedat enrere respecte Europa on sí que s'ha considerat una prioritat. Governs de dretes com el de Sarkozy han creat fins i tot una vicepresidència perquè són conscients de la transversalitat del problema.

stats