Societat 07/09/2012

Sánchez-Camacho creu que no hi ha projectes "incompatibles" i demana al Govern que no renunciï a Eurovegas

La presidenta del PPC valora "positivament" però amb "prudència" el macroprojecte Barcelona World

Acn
2 min

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular Català (PPC), Alicia Sánchez-Camacho, ha dit aquest divendres que no creu que "hi pugui haver projectes incompatibles" i ha demanat al Govern que no renunciï a Eurovegas perquè "Catalunya necessita el màxim d'inversions possibles". Amb tot, ha fet una valoració "positiva" de l'anunci del macrocomplex turístic Barcelona World, que s'instal·larà al costat de Port Aventura, si bé ha apel·lat també a la "prudència", recordant que altres parcs temàtics d'arreu d'Espanya no han estat gaire reeixits. "No sabem si aquestes noves ofertes de parcs temàtics a la mateixa zona poden afectar la viabilitat dels existents o bé seran complementaris", ha manifestat. "Volem saber per què el Govern ha renunciat al macroprojecte d'Eurovegas i per què ha renunciat a lluitar-lo fins al darrer moment, sabent que Catalunya i Barcelona és una molt bona opció i de fet per al PPC és la millor opció entre Barcelona i Madrid".

Camacho considera que si Eurovegas no tira endavant és "prioritari que l'àrea metropolitana, el Baix Llobregat i Barcelona tinguin una inversió de pes per reactivar el teixit productiu i econòmic".

Camacho ha manifestat haver-se assabentat del projecte de Barcelona World per la premsa i ha posat de manifest que el macrocomplex que es planeja a Vila-seca i Salou encara té "incògnites per resoldre", com la viabilitat del projecte i la seva capacitat de finançament. És per això que ha apel·lat a la prudència.

Tot i amb això, la popular valora positivament "totes les inversions que vinguin a Catalunya", generin llocs de treball i puguin contribuir a repuntar l'economia. A més, considera especialment positiu que el projecte pugui potenciar infraestructures com l'aeroport de Reus, que té prevista una capacitat de gairebé 3 milions de persones, ha recordat.

stats