SOCIETAT
Societat 21/07/2012

Controlat l'incendi de Sant Feliu Sasserra

Els focs de Llagostera i Sant Feliu de Buixalleu queden extingits. El de Llagostera podria haver sigut intencionat, segons l'alcalde

Ara
1 min
Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, treballant al foc de Sant Feliu de Buixalleu / BOMBERS / ACN

BarcelonaL'incendi de Sant Feliu Sasserra que va començar dijous a la tarda ja està controlat, des d'aquest dissabte a les vuit del vespre, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Estava en fase de de control des d'aquest divendres a les deu del vespre. Segons les darreres dades del Cos d'Agents Rurals, el foc ha cremat 377,19 hectàrees entre tots els municipis afectats: Prats de Lluçanès, Oristà i Olost (Osona) i Sant Feliu Sasserra, de la comarca del Bages.

Segons el Servei Català de Trànsit, aquest dissabte al migdia s'ha normalitzat el trànsit a la carretera B-431, a l'altura de Sant Feliu Sasserra, que havia estat tallada a causa de l'incendi.

Poques hores abans, s'han donat per extingits els incendis de Grions, a Sant Feliu de Buixalleu, i el de Llagostera, que es van declarar aquest divendres a la tarda. Cinc dotacions continuaran fent tasques de vigilància per comprovar que no hi ha cap punt calent a la zona afectada pel foc a Sant Feliu de Buixalleu, que ha cremat vuit hectàrees de vegetació forestal. Aquesta tarda els Bombers també han donat per extingit l'incendi de Llagostera, que ha cremat poc més d'una hectàrea. L'alcalde de la població, Fermí Santamaria, ha indicat que tenen sospites que el foc podria haver sigut intencionat.

Incendis de vegetació a Olius i Montblanc

Aquest dissabte al matí els Bombers han treballat en un incendi de vegetació a Olius (Solsonès), que ja ha sigut controlat. S'han activat sis mitjans aeris i 11 dotacions terrestres. Segons les primeres estimacions dels Bombers, l'incendi ha cremat dues hectàrees de camp i una hectàrea de bosc. Els Bombers han donat per extingit un foc a Montblanc (Conca de Barberà), que ha cremat 2,5 hectàrees de matolls.

stats