Societat 22/04/2011

Sant Jordi amb més sol i xàfecs de poca estona

Els mapes del temps continuen dibuixant un dia amb més clarianes que avui però amb força xàfecs sorprenents de curta durada

Miquel Bernis
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Es van trencant els núvols i els ruixats són cada cop més aïllats, però tot fa pensar que demà les millores només seran parcials. Al matí farà bastant de sol, i a priori només a primera hora en alguns sectors de les terres de l'Ebre, i en tot cas també a l'Empordà i al Pirineu s'hi escaparan ruixats durant la primera meitat del dia. No serà un matí del tot clar però l'ambient serà més suau que avui per poc que surti el sol, i els termòmetres rondaran els 20 graus al migdia.

Amb el pas de les hores les nuvolades aniran creixent, i tot i que no esperem que es formin grans tempestes, tot apunta a que sí que descarregaran molts ruixats de poca estona a les comarques interiors, Pirineu, Prepirineu, Catalunya Central i fins i tot en alguns àmbits prelitorals, com el Vallès, el Penedès o el Gironès.

El temps clàssic de primavera, molt canviant i insegur continuarà durant els dies vinents: diumenge, dilluns, i probablement també dimarts i dimecres també seran dies amb clarianes però amb ruixats sobtats que us poden sorprendre.

stats