Societat 23/07/2011

'Se sabrà tot', amb l'ARA d'aquest diumenge

Periodisme, jocs de poder i corrupció: aquest és el còctel perillós que va proposar Xavier Bosch a Se sabrà tot , novel·la que es va emportar el premi Sant Jordi 2010 i que demà podeu aconseguir amb l'ARA.

Jordi Nopca
1 min
'Se sabrà tot', amb l'ARA d'aquest diumenge

Barcelona."No em vaig proposar fer ni un thriller ni una novel·la negra", va dir Xavier Bosch (Barcelona, 1967) sobre la seva primera novel·la, Se sabrà tot , una de les més venudes durant el Sant Jordi de l'any 2010 i guanyadora d'un dels premis més ben dotats de les lletres catalanes. "El que més vaig llegir de jove van ser les novel·les de Georges Simenon. M'agradava per la frase curta, per les històries i pels personatges que passen de portar una vida absolutament normal al costat obscur. M'interessa molt el detonant que fa que les vides canviïn de rumb en un moment determinat". El protagonista de Se sabrà tot , Dani Santana, explica la temporada que passa dirigint un diari barceloní, el Crònica , i el que ha de ser una experiència privilegiada es converteix en una aventura plena d'embolics i perversions, en què les ombres del periodisme i la política no són precisament agradables.

El llibre de Bosch és el tercer de la promoció literària estiuenca de l'ARA, que seguirà amb Maletes perdudes , de Jordi Puntí (31 de juliol), Les veus del Pamano , de Jaume Cabré (7 d'agost), i Els crits del passat , de Camilla Läckberg (14 d'agost). Tots els llibres costen 9,95 €.

stats