Successos
Societat 05/02/2011

S'entrega a Cornellà després de matar la seva companya i el fill d'aquesta a Almeria

M.S, de 36 anys, s'ha presentat a una comissaria de la Policia Nacional de Cornellà on ha confessat haver mort la seva parella i el fill d'aquesta. La parella vivia fins fa un any a Catalunya

Redacció
1 min

AlmeriaUn home de 36 anys i nacionalitat marroquina s'ha entregat a una comissaria de la Policia Nacional a Cornellà (Baix Llobregat), on ha admès ser l'autor de la mort de la seva parella, de 46 anys, i el fill d'aquesta, de 22, els dos espanyols, a Roquetas de Mar (Almeria). Segons fonts de la subdelegació del govern, l'home es va entregar ahir a la tarda a la policia, mentre que les morts de la dona i el seu fill es van produir dijous.

Els dos cossos presentaven forts cops, pel que sembla provocats amb un objecte contundent, com un martell, que els va causar la mort, han afegit fonts policials. La dona, que tenia el fill d'un anterior matrimoni i que havia viscut a Catalunya amb l'autor del crim fins fa aproximadament un any, no havia presentat cap denúncia per maltractaments, i el presumpte assassí tampoc tenia antecedents penals.

El presumpte assassí ha estat identificat com M.S., mentre que els noms de la dona i el seu fill corresponen a les inicials C.C.T. i A.M.C., respectivament.

stats