TECNOLOGIA
Societat 26/07/2011

Serveis per veure cinema en línia

1 min
Serveis per veure cinema en línia

Mentre esperem que Netflix, el gegant americà de cinema en streaming , desembarqui a l'Estat, hi ha diversos serveis des dels quals podem comprar i descarregar pel·lícules i sèries. El més potent, i el millor en qüestions d'usabilitat i amplitud d'oferta, és l'iTunes Store d'Apple, que funciona tant en ordinador com en iPad. Si volem veure cinema d'una certa altura intel·lectual és millor recórrer a la plataforma Filmin, que s'ha especialitzat en cinema independent i d'autor, amb una base de pel·lícules que té versió original subtitulada. Les pel·lícules es visualitzen en streaming i, per tant, cal estar connectat de manera permanent a internet de banda ampla per reproduir els continguts. Jordi Sabaté

Quan necessitem publicar un post més llarg del que cap en un tuit però no vulguem escriure tot un paràgraf podem utilitzar aquest sistema que permet textos curts acompanyats d'imatges i vídeos.

L'aplicació ens diu el nivell de radiació solar ultraviolada de la zona on som i explica les millors maneres de protegir-nos, el temps d'exposició recomanat, etc. També incorpora consells per a criatures.

stats