Societat 16/05/2011

S'esfondra un fals sostre a l'edifici Nou de l'Ajuntament de Barcelona

Ha caigut una superfície d'uns 25 metres quadrats de la zona propera als ascensors de l'entresòl, que no ha causat ferits

Redacció
1 min

BarcelonaCap a les 11:30 hores d'aquest matí, s'ha produït l'esfondrament d'una superfície d'uns 25 metres quadrats de fals sostre a una zona propera als ascensors de l'entresòl de l'edifici Nou de l'Ajuntament de Barcelona. No hi ha hagut danys personals i ara mateix els responsables de manteniment de l'edifici consistorial estan treballant en el sanejament de l'àrea afectada, que condiciona la zona de treball d'administració i personal de Serveis Generals. Tota la planta entresòl de l'edifici Nou ha estat desallotjada, preventivament.

Fonts de l'Ajuntament asseguren que han contactat amb l'equip redactor del projecte i de la constructora per tal d'encetar un estudi de les causes que han pogut causar el despreniment, i determinar-ne la responsabilitat. També s'ha informat els responsables dels grups municipals i s'està contactant amb els representants dels treballadors per informar-los de la incidència.

Els tècnics preveuen recuperar la normalitat a la zona afectada a partir de demà i iniciaran en els pròxims dies una revisió global dels falsos sostres de l'edifici a les diferents plantes, amb caràcter preventiu.



p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats