INCENDIS
Societat 11/07/2011

S'estavella al Delta de l'Ebre una altra avioneta dels bombers

L'aparell carregava aigua per a les tasques d'extinció d'un incendi a Freginals que ha cremat tres hectàrees. Fa quinze dies es va produir un altre accident idèntic. En els dos casos, els pilots n'han sortit il·lesos

Acn
1 min

AmpostaUna avioneta de vigilància i atac dels Bombers de la Generalitat que treballava en l'extinció d'un incendi a Freginals (Montsià) s'ha estavellat aquest dilluns a la badia dels Alfacs, al Delta de l'Ebre.

L'avioneta ha caigut a l'aigua i ha quedat de cap per avall. No obstant això, el pilot ha resultat il·lès, l'han rescatat amb una embarcació i l'han portat a Sant Carles de la Ràpita. Els fets han passat al voltant de les nou del vespre i recorden molt un altre accident que es va produir fa dues setmanes a la mateixa zona, quan una avioneta de les mateixes característiques es va estavellar a la badia del Fangar quan intentava agafar aigua per apagar dos focs.

L'avioneta accidentada treballava en l'extinció d'un incendi que s'ha produït a Freginals que s'ha declarat al voltant de les set i ha calcinat tres hectàrees. A quarts de deu del vespre, entrava en fase de control, segons els Bombers.

stats