SOCIETAT
Societat 08/09/2011

Set detinguts a Lloret de Mar per vendre droga als turistes al carrer

En l'operació ha col·laborat activament una associació de veïns. Els detinguts, amb antecedents penals, han quedat en llibertat amb càrrecs

Agències
1 min

Lloret de MarEls Mossos d'Esquadra han detingut set persones a Lloret de Mar, a la comarca de la Selva, per vendre droga al carrer, en especial marihuana i cocaïna, als turistes. Fonts policials han assenyalat que les detencions es van fer divendres passat dia 2, i que l'operació, en què va col·laborar activament una associació de veïns, es va posar en marxa en detectar que diverses persones oferien drogues al carrer a turistes i que després completaven la venda a la porteria del seu domicili.



Els detinguts, d'edats compreses entre els 22 i els 38 anys, són veïns de Lloret de Mar, de Santa Coloma de Farners, d'Olot i de Salt. Els set detinguts, acusats d'un delicte contra la salut pública i que ja van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, van quedar en llibertat amb càrrecs. Sis d'ells ja tenien antecedents per fets similars. En un escorcoll a l'habitatge, els Mossos van decomissar nombroses substàncies distribuïdes en diverses motxilles, armaris, caixes i bosses de plàstic, esprais il·legals de defensa, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i una navalla tipus papallona.

stats