SOCIETAT
Societat 26/11/2011

Set detinguts per ferir uns mossos amb espases i bastons

Els agents intentaven detenir dues persones per un delicte de furt i uns familiars han intentat impedir-ho

Ara
1 min
Els objectes dels detinguts

TarragonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada set persones que han ferit cinc agents amb espases japoneses i bastons, quan aquests intentaven detenir uns familiars.

Dues patrulles de mossos s'han adreçat a un domicili del carrer Riu Llobregat de Tarragona per detenir dues persones implicades en un delicte de furt. En arribar al lloc, una persona ha obert la porta i els agents han demanat pels dos lladres. Acte seguit han sortit diverses persones amb armes blanques i han començat a agredir els agents.

Al lloc s'hi han desplaçat diverses patrulles. Els detinguts són de nacionalitat espanyola, veïns de Tarragona i membres de la mateixa família. Durant la detenció s'han comissat els objectes utilitzats per atacar els agents: un bastó estoc amb una fulla de 40 centímetres, una espasa japonesa amb una fulla de 45 centímetres, una vareta metàl·lica de 65 centímetres i dos pals d'un metre.

A conseqüència de l'atemptat, cinc mossos han resultat ferits de diversa consideració, i han patit talls i contusions per tot el cos.

stats