Societat 12/03/2012

Setmana primaveral i sense pluges

Avui les temperatures arribaran als 20 graus al migdia i els termòmetres continuaran a la banda alta tota la setmana

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaA poc a poc les temperatures sota zero van quedant esborrades del mapa, i aquest matí han estat ja ben pocs els termòmetres que han baixat fins a valors negatius. El migdia serà càlid, amb força temperatures de 20 graus i amb clara sensació de primavera. El vent, que durant la nit encara ha anat bufant amb cops moderats a l'Ebre i a l'Empordà, acabarà d'afluixar amb el pas de les hores. Avui farà sol i no hi haurà núvols a gairebé cap comarca.

La setmana, en general, serà molt primaveral, i aquest dimarts podria ser el dia més càlid: demà els termòmetres pujaran més que avui i algunes màximes a Ponent i a l'Ebre fregaran els 25 graus. A mesura que avanci la setmana, les temperatures s'aniran normalitzant una mica, però de cara al cap de setmana hi haurà, a tot estirar, 2 o 3 graus menys.

Les pluges continuen sense aparèixer als mapes del temps. Els primers indicis de petits canvis no apareixen fins al cap de setmana, i per ara res fa pensar que hagin de ser seriosos. Dissabte i diumenge hi hauria més núvols prims i algun xàfec de tarda puntual en àmbits de muntanya. Com a mínim fins al 25 de març les possibilitats que arribin pluges més o menys generals són minses.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats