Accidents de trànsit
Societat 10/04/2011

Sis morts en un cap de setmana negre a les carreteres catalanes

Cinc persones, entre elles una família de tres membres i un nen de 9 anys, van morir en dos xocs entre turismes a Vilamalla i La Secuita. Un motorista també va morir en sortir de la via a Montagut

Redacció
1 min

BarcelonaCap de setmana tràgic a les carreteres. Dissabte a la tarda, un xoc frontal entre dos cotxes a la C-31, al terme municipal de Vilamalla (Alt Empordà) va acabar amb quatre víctimes mortals. El sinistre es va produir al quilòmetre 379 de la via quan un dels turismes, conduït per un home de 72 anys i de nacionalitat alemanya, va envair el sentit contrari. Els Mossos d'Esquadra investiguen si l'home es va distreure o es va adormir. L'altre cotxe l'ocupava una parella de mitjana edat i la seva filla, veïns de Bellcaire de l'Empordà. Després de la topada, un dels vehicles es va incendiar.

Un altre accident la mateixa tarda a La Secuita (Tarragonès) va causar la mort d'un nen de 9 anys, també en una col·lisió entre dos turismes. En la topada van quedar ferits greus els altres quatre ocupants del vehicle, entre els quals hi havia una nena de 6 anys, germana de la víctima. A l'altre vehicle hi viatjava només el conductor, que va sortir-ne il·lès. La nena va ser evacuada d'urgència a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, mentre que els altres tres ferits van ser ingressats al Joan XXIII de Tarragona.

Aquest diumenge hi ha hagut una altra víctima mortal a la carretera GIV-5221, a l'altura del terme municipal de Montagut (La Garrotxa). Una motocicleta ha sortit de la via quan el conductor –que viatjava sol– n'ha perdut el control per causes que es desconeixen, i va mort com a conseqüència de la caiguda. La víctima, Francisco Javier M.V., tenia 32 anys i era veí de Begur. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'accident.

stats