TRÀNSIT
Societat 31/08/2011

Sisè accident mortal de ciclomotor en una setmana

L'últim ha tingut lloc a Vilanova i la Geltrú poc abans d'un quart de vuit del matí, a la carretera C-15. A més, una altra persona ha mort a causa d'un altre accident a l'N-340, a l'Ampolla

Acn
1 min

BarcelonaEl conductor d'un ciclomotor ha mort aquest dimecres cap a un quart de vuit del matí a causa d'un xoc frontal al quilòmetre 1 de la carretera C-15, al seu pas per Vilanova i la Geltrú, la capital del Garraf. És el sisè motorista que perd la vida a les carreteres catalanes en una setmana negra per als vehicles de dues rodes. Al cap de setmana, quatre accidents van provocar la mort de cinc conductors de motocicleta. En l'accident d'avui, el vehicle que conduïa la víctima i un turisme han col·lidit de cara per causes que no han transcendit. Al lloc dels fets, però, s'hi estan fent obres i algun dels vehicles implicats podria haver fet una maniobra sobtada per esquivar-les. Els Mossos d'Esquadra, els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques s'han presentat al lloc dels fets, però no han pogut fer res per salvar la vida del conductor del ciclomotor.

A més, una altra persona ha perdut la vida avui en un accident que ha tingut lloc a la carretera N-340 al seu pas per l'Ampolla, a la comarca del Baix Ebre. Es tracta d'un punt negre de les carreteres catalanes. En aquest sinistre, un turisme ha xocat frontalment contra un camió. La víctima tenia 44 anys.

stats