SOCIETAT
Societat 21/03/2011

Una barra de ferro, possible causa del descarrilament de Sitges

Els trens tornen a circular per una via des d'aquest migdia entre Sitges i Vilanova. Al vespre ja funcionaran "amb normalitat", segons Renfe

Redacció
1 min
El conseller Recoder ha informat els usuaris a través del Twitter

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Una barra de ferro que s'ha trobat a prop del lloc de l'accident podria ser la causa del descarrilament ahir al vespre d'un tren entre Sitges i Vilanova i la Geltrú. El director de Rodalies Catalunya, Miguel Ángel Remacha, no ha volgut avançar el resultat de la investigació, però ha dit que s'ha trobat una barra de ferro i que s'està investigant si n'és la causa.

El conseller Recoder va dir ahir que la Generalitat exigirà a Adif la "revisió exhaustiva" de les vies. Remacha ha dit avui que l'operadora "farà tot el que calgui".

El tall del servei a la R2 entre Sitges i Vilanova i la Geltrú a causa d'un descarrilament s'ha solucionat parcialment aquest migdia, amb l'entrada en servei d'una de les vies, segons ha informat Renfe. Durant la resta del dia, les tasques per solucionar els problemes causats per l'accident continuaran i, d'acord amb els càlculs de Renfe, la incidència estaria plenament solucionada a partir de les 7 d'aquesta tarda, quan el servei es podrà efectuar amb normalitat.

stats