Societat 14/02/2011

Sony Ericsson presenta el primer mòbil PlayStation

L'XperiaTM, que combina una experiència de joc amb qualitat Play Station amb la tecnologia d'un smatphone Android i incorpora una pantalla multitàctil de 4 polzades i una càmera de 5 megapíxels i funcions per a la comunicació en xarxes socials, estarà disponible al nostre país a partir de l'1 d'abril

Efe
1 min
xperiatmplay

BarcelonaSony Ericsson ha presentat el primer dispositiu que combina la capacitat d'un mòbil intel·ligent amb una consola de Play Station. Es tracta de l'XperiaTM PLay, que s'ha mostrat en la tradicional del fabricant de telèfons mòbils prèvia al Mobile World Congress que se celebra a Barcelona. El telèfon compta amb la darrera versió del sistema operatiu Android (Google), Gingerbread, que estarà disponible al nostre país a partir de l'1 d'abril. Per a aquest mòbil hi haurà adaptacions dels jocs tradicionals de les consoles com Need For Speed, Sims 3 i la primera versió multijugador del món de FIFA 10 per a mòbil EA.

Els directius de l'empresa de telefonia mòbil han destacat de l'XperiaTM Play combina una experiència de joc amb qualitat Play Station amb la tecnologia d'un smatphone Android. L'aparell compta amb una pantalla multitàctil de 4 polzades una càmera de 5 megapíxels i funcions per a la comunicació en xarxes socials. Compta amb controls específics per al joc amb quatre icones de PlayStation: el cercle, la creu, el quadrat i el triangle, a més d'un quadre de comandaments lliscant, dos comandaments tàctils analògics i dos botons laterals.

El processador es el Snapdragon optimitzat de Qualcomm amb una CPU d'1Ghz i un processador de gràfics per a jocs en 3D amb estalvi d'energia. El mòbil comptarà amb una aplicació preinstal·lada per facilitat als usuaris la descàrrega de jocs optimitzats per a aquest dispositiu, a més de permetre accedir als títols jugats anteriorment, com també veure informació sobre els jocs que han descarregat.

stats