TECNOLOGIA
Societat 17/01/2011

Steve Jobs torna a estar de baixa mèdica

"M'encanta Apple i espero tornar tan aviat com pugui", diu el president del gegant informàtic en una carta als treballadors. Jobs va superar fa uns mesos un càncer

Redacció
1 min
Steve Jobs, president d'Apple

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, ha anunciat que torna a estar de baixa per poder-se "concentrar" en la seva salut, segons informa el The New York Times. Jobs va superar fa uns mesos un càncer de pàncrees. En una carta als treballadors d'Apple, el màxim responsable d'Apple, ha deixat clar que seguirà participant en les principals decisions estratègiques de la companyia.

"M'encanta Apple i espero tornar tan aviat com pugui", ha dit Jobs. Com en l'anterior baixa mèdica, el director general d'Apple, Tim Cook, es farà càrrec del dia a dia de la companyia. "Tinc una gran confiança amb el Tim i la resta de l'equip executiu", ha afegit Jobs a la carta als treballadors.

És la tercera baixa mèdica que agafa el cofundador del gegant informàtic des que se li va diagnosticar el càncer. L'abril de 2009 va rebre un transplantament de fetge. L'anunci de la baixa té lloc la vigília que Apple presenti els resultats trimestrals i amb Wall Street tancat perquè avui és festiu als Estats Units.

stats