Societat 08/02/2013

Stop Desnonaments denuncia un altre suïcidi a Còrdova

La víctima, un home de 36 anys, hauria saltat des d'un quart pis. A la mà hi duia l'ordre en què se li comunicava la pèrdua de la casa

Ara
1 min

BarcelonaUn home de 36 anys s'ha suïcidat aquest matí a Còrdova després de rebre l'ordre de desnonament. Segons informa el 'Diario de Córdoba', amb informació facilitada per la plataforma Stop Desnonaments, l'home, que estava casat i tenia una filla, s'ha precipitat al buit des del quart pis on residia i ho ha fet mentre duia a la mà l'ordre en què se li comunicava la pèrdua de casa seva. L'home, que havia treballat en la construcció i actualment es trobava sense feina, era activista de la plataforma Stop Desnonaments i ja es va intentar suïcidar en una ocasió anterior, l'any 2011.

Els fets s'ha produït poc abans de les deu del matí al carrer Cartago de Còrdova. Sembla que ho ha fet en haver tornat a casa després de portar la filla a l'escola i en trobar-se la notificació de desnonament a la bústia, segons han explicat els veïns.

Aquest altre suïcidi vinculat a la sagnia dels desnonaments torna a evidenciar la urgència de solucions. Dimarts, el Congrés debatrà la iniciativa legislativa popular que promou la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a favor de la dació en pagament, però el PP ja ha anunciat que no l'admetrà a tràmit. El Congrés, en paral·lel, debat la possible ampliació del decret antidesnonaments aprovat per Rajoy (una moratòria per a aquelles famílies en situació més vulnerable).

stats