Societat 27/01/2011

TMB xifra en un 100% el servei de metro i en un 75% el de bus aquest dijous de vaga

1 min

BarcelonaLa xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està funcionantamb el 100% de l'oferta habitual d'un dia feiner segons ha informat la companyia, que no ha detectat cap incidència de la vaga convocada per sindicats minoritaris aquest dijous a Catalunya contra la reforma laboral i de les pensions. Pel que fa a la xarxa d'autobusos, el servei és del 75%, amb una repercussió de la vaga estimable en un 25% fins a les 7 del matí, també segons la companyia.

Com a incidència, només s'ha detectat l'intent d'inutilitzar els panys de les portes d'accés de tres estacions de metro, que s'ha resolt abans de l'obertura al públic.

El departament d'Empresa i Ocupació ha establert uns serveis mínims del 33% en el transport públic en la convocatòria de vaga general per part de quatre sindicats minoritaris.

Al marge de la protesta dels maquinistes del sindicat Semaf, Rodalies i Regionals hauran de garantir almenys la circulació d'un terç dels viatges previstos, així com el bus i el metro de Barcelona i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

stats