Societat 06/02/2012

L'Estació de França, tancada fins demà pel descarrilament d'un tren

En el moment de l'accident, un tren amb 21 viatgers ha quedat aturat entre Estació de França i Passeig de Gràcia. Els passatgers han estat evacuats per una sortida d'emergència. Les primeres estimacions apunten que el servei es restablirà demà al migdia

Ara
1 min

BarcelonaL'Estació de França no presta cap servei als usuaris des de les 12.23 hores d'aquest dilluns a causa del descarrilament d'un tren buit durant una maniobra interna i restarà tancada, segons les primeres estimacions dels tècnics d'Adif i Renfe, fins demà al migdia. L'incident ha provocat danys d'infraestructura que han provocat la falta de tensió a tota la terminal.

Per evitar problemes més importants relacionats amb els usuaris, Renfe ha reprogramat la circulació d'algunes línies. D'una banda, la R2 sud inicia o finalitza el seu servei comercial a Passeig de Gràcia. D'altra banda, la R13, R14, R15 i R16 inicien o finalitzen el recorregut a l'estació de Sants. A més, per desplaçar-se fins a Passeig de Gràcia hi ha els trens de les línies R2 nord i R2 sud.

L'estimació inicial dels tècnics pot modificar-se segons com es desenvolupin les tasques d'encarrilament i retirada del tren que ha patit l'incident.

Els viatgers que vulguin desplaçar-se fins a l'Estació de França compten amb els serveis de metro de la L4.

En el moment del descarrilament, un tren estava detingut entre Estació de França i Passeig de Gràcia. Els 21 viatgers que portava han sigut evacuats per una de les sortides d'emergència.

stats