Societat 14/04/2011

Tarda de ruixats a molts indrets

Dijous variable amb xàfecs de poca estona a partir del migdia, els ruixats avui afectaran sobretot les comarques de Girona i de Barcelona

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLes boires i núvols baixos d’aquest matí s’aniran trencant amb el pas de les hores, durant el matí hi haurà més sol que núvols però aquesta tarda cauran ruixats a moltes comarques. Sempre seran ruixats de poca estona però alguns descarregaran amb ganes i acompanyats de tempesta. Els ruixats més probables cauran a les comarques de Girona i de Barcelona, especialment al Pirineu i a la Catalunya Central, tot i que arribaran també a la costa. Paraigua a mà, per tant, a molts llocs tot i que aquest matí hi hagi grans clarianes.

Demà es repetirà una situació molt similar, però en aquest cas els ruixats de tarda afectaran moltes més comarques de Lleida i de Tarragona, i en canvi seran menys probables per exemple a la Costa Brava. El cap de setmana el temps serà cada cop més clar i tot fa pensar que començarem Setmana Santa amb sol i temperatures agradables, no tant d’estiu com el cap de setmana passat però sí per anar amb màniga curta al migdia. Encara és massa d’hora per saber què passarà els dies festius.

Les temperatures variaran poc, els matins seran de jersei o fins i tot jaqueta prima i els migdies primaverals, amb temperatures poc per sobre dels 20 graus al centre del dia.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats