SOCIETAT
Societat 11/01/2012

Detingut a Tarragona un home de 50 anys per abusar d'una nena de 12 durant més de 3 anys

L'home va contactar amb la jove per internet i va simular que era un noi de 17 anys

Acn
2 min
Un dels ordinadors que feia servir el detingut

TarragonaAgents de la policia espanyola han detingut a Tarragona un enginyer i matemàtic de 50 anys amb nacionalitat espanyola i nord-americana com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals sobre una menor de 12 anys. Els abusos, segons la policia, s'haurien comès durant més de tres anys. L'home hauria contactat amb la nena per Internet simulant ser un jove de 17 anys. Hauria filmat les trobades sexuals i les hauria difós a les amistats i la família de la nena quan aquesta va intentar tallar la relació. Segons el relat policial, el detingut va convèncer la nena de mantenir relacions sexuals amb ell en una habitació a les fosques d'un hotel de Madrid, per evitar que descobrís la seva edat real. Més endavant la nena va decidir tallar la relació, i aleshores l'home va començar a assetjar-la, a enviar-li missatges amenaçadors en què simulava ser fins a sis persones diferents i a difondre vídeos de les trobades sexuals al cercle pròxim de la nena.

Tot plegat, explica la policia, va causar un dany psicològic important en la nena, fins al punt que se'n va ressentir la seva salut i que va haver d'abandonar el col·legi on estudiava. Els ciberagents han investigat centenars de correus electrònics que ha rebut la menor i han analitzat amb detall les imatges presumptament difoses per l'acusat. L'adult acostumava a ocultar el rostre, però la policia l'ha identificat a través de tatuatges i altres característiques físiques.

La policia ha registrat el domicili del detingut, ubicat a Tarragona. En l'escorcoll s'ha trobat documentació que, segons expliquen, ha confirmat els fets denunciats. Entre d'altres elements hi havia una foto de la menor nua a la tauleta de nit del detingut, i n'utilitzava de similars com a fons de pantalla del telèfon mòbil. A més, els investigadors no descarten que hi pugui haver altres víctimes. El detingut, de 50 anys, és enginyer i informàtic, té nacionalitat espanyola i nord-americana i disposava de més de 500.000 euros, per la qual cosa s'ha alertat de perill de fuga. Se l'acusa d'abusos sexuals, producció i distribució de pornografia infantil, amenaces, coaccions, descobriment i revelació de secrets.

stats