Cas Saga
Societat 04/07/2011

Teddy Bautista ha acudit aquest matí a la seu de la SGAE amb normalitat

Bautista ha arribat a les oficines del Palau Longoria sobre les 9.30 hores, on ha continuat amb les seves tasques habituals com a president de l'entitat. El directiu ha difós un missatge de tranquil·litat als treballadors de l'organisme

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de la SGAE, Teddy Bautista, s'ha presentat aquest matí a la seu de l'associació a Madrid, després que ahir el jutge de l'Audiència Nacional que porta el cas Saga, Pablo Ruz, dictaminés llibertat sense fiança amb càrrecs per a Bautista i dos directius més.

Bautista ha arribat a les oficines del Palau Longoria sobre les 9.30 hores, on ha continuat amb les seves tasques habituals com a president de l'entitat, segons ha informat un portaveu de la societat. La mateixa font ha indicat que, a petició de Bautista, el departament de Recursos Humans hauria fet arribar un missatge de tranquil·litat als treballadors de l'entitat, informant-los que les investigacions es limiten a l'àrea de sistemes informàtics i a les filials SDAE i Microgénesis. La mateixa nota emesa pel departament de RRHH demana que es respecti la presumpció d'innocència dels alts càrrecs i directius que han sigut citats a declarar.

En una entrevista als Matins de Catalunya Ràdio, Ramon Muntaner, director territorial de la SGAE a la zona de la Mediterrània –Catalunya, València i Balears–, ha reiterat la importància de preservar la presumpció d'innocència fins que no es determinin els culpables del frau, però ha sigut contundent a l'hora de demanar una “actuació implacable de la justícia sobre els fets irregulars que es demostrin” contra les persones que en siguin responsables.

stats