Societat 18/06/2011

Telemadrid admet l'error de barrejar en un vídeo la violència a Grècia amb el moviment 15-M

La cadena madrilenya, però, diu que les imatges de Barcelona "no desmereixen" les que es van viure a Atenes i critica la polèmica

Efe
1 min

BarcelonaTelemadrid ha reconegut avui "l'error" comès en incloure imatges de manifestants violents i càrregues policials a Grècia per il·lustrar un vídeo on es parlava del moviment 15-M a Barcelona. La cadena ha demanat "disculpes", tot i considerar gratuïta la polèmica que ha aixecat el vídeo.

Fonts de la direcció han dit que el proper dilluns el programa on es van emetre, 'El Círculo' que presenta Ely del Valle, demanarà perdó per l'error.

Malgrat tot, des de Telemadrid es defensa que les imatges dels aldarulls de dimecres a Barcelona "no desmereixen" la violència als carrers de Grècia.

Al vídeo que va emetre la cadena s'hi veien imatges de violència per il·lustrar un comentari crític contra els indignats en un moment en què parlava dels fets de Barcelona.

Primerament, el vídeo mostrava imatges de l'exconsellera Montserrat Tura caminant, d'esquena, amb la seva gavardina tacada i, sense anunciar que les imatges següents eren de Grècia, es passava a retreure als indignats que no compleixen amb els seus principis pacifistes amb imatges preses del diari El Mundo on es veien manifestants grecs amb pals i clavant puntades peu als policies.

stats