LA MÉTEO
Societat 31/01/2012

Temperatures màximes més fredes i cota de neu a la baixa per a aquest dimecres

Cap al final del dia pot nevar als 400 metres, especialment a la meitat sud del país

Ara
1 min
Paisatge emblanquinat a Sant Pere de Rodes

BarcelonaDesprés d'un dimarts fred en què les nevades s'han mantingut allunyades de les cotes més baixes, aquest dijous la neu arribarà als 400 metres al final del dia. Les precipitacions començaran pel terç oest, però s'aniran generalitzant a tot el territori, excepte al Pirineu. A partir del vespre quedaran restringides al prelitoral i litoral, en la seva meitat sud, segons les dades del Servei Metereològic de Catalunya.

Les temperatures màximes aniran a la baixa i se situaran entre 1 i 6 graus al Pirineu i 6 i 11 a la resta. Les mínimes, en canvi, seran lleugerament més altes que aquest dimarts i se situaran entre els -7 i els 3 graus.

Els núvols augmentaran de matinada d'oest a est, especialment a la meitat sud del país, on els cels quedaran coberts cap al migdia. A partir de la tarda la nuvolositat quedarà restringida a les àrees sud, litoral i prelitoral.

Si voleu saber si demà nevarà allà on sou, a 'www.ara.cat/meteo' trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els darrers mapes.

stats