LA MÉTEO
Societat 28/08/2011

Temperatures a ratlla, però alguns núvols més

Els núvols faran força la guitza a molts banyistes, sobretot a la Costa de Tarragona

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaDesprés d'una altra nit fresca, i fins i tot freda en alguns punts del Pirineu, hem començat el dia amb alguns núvols baixos, sobretot en punts de la costa de Tarragona i de Barcelona que fan força la guitza a molta gent que vol gaudir de la platja. A la resta el cel està mig ennuvolat, amb núvols prims que l'enteranyinen. Però l'ambient agradable i fresc continua, i especialment s'ha deixat sentir aquesta nit, quan la temperatura mínima de Barcelona s'ha situat a prop dels 20 graus, mentre que en altres poblacions, i en particular de l'interior, han baixat dels 15 graus. Durant el dia les màximes no seran gaire altes i no superaran els 30 o 32 graus. També creixeran nuvolades en punts del Pirineu però no han de ser gaire importants.

A partir de demà, dilluns, la setmana començarà amb força més núvols i amb més inestabilitat, i serà a mitjans de la setmana quan els ruixats podrien ser més freqüents i més generals.

Mentrestant, a Nova York, l'huracà Irene ja ha arribat. La ciutat ha quedat absolutament aïllada, sense transport públic i amb vents sostinguts de 130 km/h, tot i que s'espera que el moment més crític sigui l'inici de les inundacions a Nova York i que pugui provocar alguns petits tornados.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui a ara.cat/meteo.

stats