Societat 28/01/2012

“Vam invertir diners en una fira a Munic i no hi podrem anar”

El tancament sobtat de Spanair ha deixat a l'estacada milers d'usuaris que havien de volar aquest cap de setmana o tenien vols programats pels pròxims dies

Ara
2 min

BarcelonaEl tancament de l'aerolínia catalana Spanair ha deixat milers de passatgers amb vols programats amb lacompanyia a l'estacada. L'ARA ha recollit el testimoni d'alguns d'ells.

Sònia Blanch: "Espero poder recuperar els diners pagats pel vol"

Resident a l'estranger, la Sònia va pagar més de 400 euros per un vol d'anada i tornada Barcelona - Tel Aviv.

Jordi Borrell: "Tenia diferents viatges planificats amb Spanair fins el juny. Ara no sé què passarà"

Aquest passatger es queixa que, de moment, la companyia només atén els afectats que havien de volar aquest cap de setmana i dilluns.

Hobbysport, botiga de Vilanova i la Geltrú: "Vam fer una inversió per anar a una fira a Munic, i ara ens trobem que no podrem anar-hi"

Els propietaris de l'establiment es queixen que han hagut d'anul·lar el viatge per manca de garanties de poder volar a la ciutat alemanya a temps.

Irene Batlle Mola, alumna de primer de batxillerat. Està pendent que la recol·loquin a un altre avió, o perdrà la oportunitat de fer un intercanvi d'estudis a Suècia

L'institut Alexandre Satorras de Mataró organitza anualment un intercanvi a Suècia amb els alumnes de primer de batxillerat. L'escola ha convocat els alumnes a una reunió aquest dilluns. La Irene i els seus companys estan a l'espera que l'escola els asseguri si continuaran amb el viatge.

Maiti Roca: "La meva filla està a Múrcia i ha de tornar dilluns a la nit amb el vol de Spanair des d'Alacant a Barcelona. Els va agafar a través de Tubillete.com, i encara no sabem si la reubicaran"

La pàgina web de la companyia indica als afectats que es posin en contacte amb ells a través del correu electrònic. Roca assegura que encara no els han rebut resposta, i els telèfons que faciliten estan col·lapsats.

Jordi Panisello, de l'escola Salesians d'Horta: "Ens ha anat de tres dies no formalitzar les reserves que teníem amb Spanair"

L'escola va estar a punt de reservar un viatge amb 62 alumnes de segon de batxillerat a Berlín el mes de març. Per sort, encara no havien formalitzat la compra i ara estan buscant alternatives amb l'agència que els gestiona el viatge.

stats