Societat 01/04/2011

Tensió a Twitter entre Nadal i el Govern pel suposat assassinat de Castelldefels

El líder socialista ha demanat la compareixença de Lluís Recoder

Redacció
1 min

BarcelonaEl president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha encetat una polèmica al Twitter demanant la compareixença del Govern arran del suposat crim de Castelldefels. "Dirà alguna cosa el Govern sobre l'assassinat del vigilant de Renfe de Castelldefels? O no pot perquè no hi és", ha piulat, referint-se a què el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, està de viatge oficial a Brasil.

Poc després ha arribat la resposta del secretari de Mobilitat, Damià Calvet, que ha qualificat de "desafortunat" el comentari de l'exconseller i ha assegurat que el Govern ha estat al damunt del cas des de primer moment via Renfe i en contacte amb l'Ajuntament del municipi del Baix Llobregat.

"El conseller que fa tuits quan va amb tren també podria entrar en aquests temes", ha insistit Nadal després que Calvet li hagi dit que el Govern havia contactat amb l'empresa i amb l'Ajuntament de Castelldefels.

Calvet també s'ha adreçat a Nadal per dir-li que els Mossos ja havien detingut l'agressor, si bé ha estat la Policia Local, que posteriorment ha traslladat el presumpte assassí a les dependències de la policia catalana a Gavà.

"Preferim tractar-ho amb el respecte que es mereix. El meu departament ha fet gestions davant Renfe, l'Ajuntament i l'empresa", ha piulat Calvet, qui ha afegit en una segona entrada al seu compte a Twitter que el Departament d'Interior "informa de l'actuació policial".

En aquest punt, Nadal ha donat la polèmica per tancada, si bé encara ha continuat responent algunes qüestions sobre el tema amb diversos internautes.

stats