06/07/2011

Terrorisme televisiu a l'estiu

2 min

Cuatro ha estrenat Mójate , un dels programes més absurds i buits de continguts que recordo de la graella televisiva. S'ha venut com un concurs, però aquesta és la primera farsa del programa. L'únic objectiu d'aquest espai, no ens enganyem, és ensenyar culs, pits i torsos nus de gent que semblen una mica pobres d'esperit. I tot amanit amb sintonies tan originals com Vamos a la playa, calienta el sol . L'espai el presenten Rafa Méndez i Marbelys Zamora, exprofessors de l'acadèmia de Fama . Tots dos es passegen per les platges espanyoles i racons turístics de costa parlant amb la gent i fent-los remenar els malucs. Mentre Méndez va a la caça de la maruja de platja, li saqueja la carmanyola i li mossega la síndria, la Marbelys assetja panxuts a la sorra. Els convida a moure el cul amb el risc que a més d'un avi se li descol·loqui la pròtesi del fèmur. Aquí fan veure que busquen candidats per al concurs, però els participants que veurem després no apareixen enlloc. Segona farsa de Mójate .

Arribats el moment de ballar sobre els trampolins d'una piscina, la realització se centra a enquadrar natges, pectorals untats d'oli i pits operats. I els presentadors van destriant un concursant de l'altre sense que ningú voti a través de cap mètode. És la tercera farsa. De fet es fa evident que tant se'ls en dóna la rivalitat o qui guanyi. Senzillament, tiren un perdedor a l'aigua. És l'excusa per fer un programa per a espectadors que tinguin ganes de bavejar davant la pantalla. És una mena de show pseudoeròtic camuflat de programa.

I, en el súmmum de la idiotesa màxima, mentre a Telecinco estrenaven la ficció de l'11-M, Mendes es passejava per les platges amb una samarreta on, amb lletres ben grosses, s'hi llegia "Yihad".

stats