Societat 22/12/2011

'The Guardian' recomana 10 clubs de Barcelona

El rotatiu britànic es guia per la selecció de discjòqueis i per les festes a l'aire lliure que permeten aquests locals

Ara
3 min
Imatge del Club Moog que ofereix 'The Guardian'

BarcelonaAquesta llista de 10 clubs de Barcelona i rodalies és la mostra que The Guardian selecciona per explicar als anglesos que a la capital catalana hi ha bons DJ i locals estiuencs o amb terrasses on passar-s'ho molt bé:

  1. Be Cool: Els caps de setmana són els dies més destacats en aquest lloc. De mida mitjana, hi predomina la música electrònica. Entre els discjòqueis invitats s'hi poden trobar John Tejada, Julz D' o Aril Brikha. El diari la considera "una opció sòlida" per al cap de setmana.
  2. L'Apolo: Tant la sala principal com La [2] són reconegudes per aquest rotatiu per les festes que organitza. Els Nasty Mondays, els Crappy Tuesdays o les sessions dels dimecres. Els caps de setmana hi regnen discjòqueis de renom internacional com Michael Mayer i Ellen Allien.
  3. Macarena Club: L'ambient és excel·lent, i la música –house underground i techno– exalta els assistents de forma evident. Als plats hi ha els millors "talents locals", "DJ Herr, per exemple". Entre els invitats, Gui Boratto, Alex Celler o Audiofly. El diari recomana els dimecres i els dijous.
  4. Moog: Un club petit amb una gran reputació respectat localment i internacionalment. De la sala emmirallada del pis de dalt, en recomana la selecció musical, de la qual diu que està pensada per a la multitud "menys obsessionada amb el techno" que acudeix al club.
  5. Razzmatazz: Aquest magatzem és un dels clubs més importants de Barcelona: és enorme, popular i té una gran programació. Amb un toc clarament industrial, té més de 5 sales. A banda d'aquests compliments, el diari afirma que té un ambient magnífic i alarma sobre les cues.
  6. Row 14: Destaquen d'aquest local que les normatives que poc a poc van entrant en vigor intenten restringir-ne l'horari d'after hours que fa. El col·loquen a la llista perquè té un gran espai interior amb sostre retràctil i dues terrasses on sona la música de Richie Hawtin i Marco Carola, entre d'altres. Tot i que el club és a Viladecans, el text explica que surten autobusos des de plaça Catalunya.
  7. La Terraza: És una "institució" en el circuit de clubs de Barcelona. Situat al Poble Espanyol, és a l'aire lliure i es presenta com unes de les opcions amb més "glamur" per als clubbers de la ciutat. Està oberta tots els caps de setmana de maig fins a finals de setembre i sempre representa una bona opció per a un estiu de festa. També avisa que es difícil de localitzar.
  8. City hall: Musicalment, no és exactament el que va ser, segons The Guardian. Tot i això, asseguren que encara s'hi poden trobar bons DJ locals. De tota la setmana, en recomana la festa Club4, dels dijous, que va iniciar Paco Osuna el 2006.
  9. Mac Arena Mar Beach Club: És un dels millors clubs per a l'estiu, segons aquest diari britànic. També remarca que els divendres i els dissabtes hi ha molta diversió i que els diumenges hi ha sessions de "resistència" per a les persones amb més aguant. En la seva descripció, recorda que és un "xiringuito amb llits".
  10. Café Marula: Quan el que busca és alguna cosa més que electrònica, diu el rotatiu que s'ha d'anar al Marula. Visualment, diu que és una combinació minimalista i elegant de vidre, fusta i acer. Musicalment, n'explica que té un escenari per a actuacions en directe i una llista de temes habituals orientada al funk, el soul, el jazz, la música disco, el hip-hop i l'afrobeat.
stats