SUCCESSOS
Societat 15/04/2011

Mor un home atropellat pel TramBaix

El tramvia ha atropellat mortalment un home de 91 anys a la Diagonal de Barcelona. Inicialment, la Guàrdia Urbana parlava per error d'una dona ferida

Redacció
1 min

BarcelonaUn home de 91 anys ha mort aquest divendres al vespre víctima d'un atropellament per part del TramBaix. L'accident ha tingut lloc a tres quarts de nou del vespre a l'avinguda Diagonal, 637, molt a prop de la plaça Pius XII, per causes que encara es desconeixen, segons han informat fonts del Tram. Els Bombers, la Guàrdia Urbana i dues ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques (SEM) es troben al lloc dels fets esperant que el jutge aixequi el cadàver de l'home, la identitat i edat del qual encara es desconeix. En un primer moment, fonts de la Guàrdia Urbana havien informat per error que la víctima era una dona d'edat avançada. Després s'ha informat que l'home tenia 60 anys.

A conseqüència del sinistre, des de dos quarts de nou el TramBaix funciona des de Zona Universitària cap a les terminals i hi ha tres o quatre parades sense servei. L'últim accident d'aquest tipus es va viure, també a la Diagonal, la Nit de Nadal i es va saldar amb una dona morta.

stats