Societat
Societat 24/11/2011

Treballadors de Quatre Camins tallen dos dels accessos al centre penitenciari a la Roca del Vallès

Es manifesten en contra de les noves retallades anunciades pel Govern d'Artur Mas. La protesta provoca un embús de fins a quatre quilòmetres a l'AP-7, en direcció nord

Acn
1 min
La protesta ha originat greus embussos als accessos del centre penitenciari / ACN

Roca del VallèsTreballadors de la presó de Quatre Camins i d'altres centres penitenciaris catalans tallen des de tres quarts de vuit del matí d'aquest dijous dos dels accessos a la presó, a la Roca del Vallès (Vallès Oriental). És una acció de protesta convocada pels quatre sindicats amb representació als cossos de seguretat de les presons catalanes, i es manifesten en contra les noves retallades a funcionaris anunciades pel Govern d'Artur Mas. La mobilització pretén evitar l'entrada dels funcionaris a la presó per deixar constància que són més necessaris del que l'Administració reconeix. La protesta provoca un embús a l'AP-7 en direcció nord, pels cotxes dels funcionaris que no poden accedir a la presó, i segons el Servei Català de Trànsit arriba als quatre quilòmetres.

Els manifestants també reclamen una ampliació de la plantilla de treballadors que vigilen els presos, que es mantinguin els drets laborals del funcionariat i que no se'ls rebaixi el sou. També demanen que s'obri la presó de Figueres.

stats