SUCCESSOS
Societat 02/09/2012

Tres morts i deu ferits en quatre accidents de trànsit aquest cap de setmana

L'última víctima mortal és un jove de 15 anys que dissabte va quedar ferit molt greu en xocar la motocicleta en la que anava contra un cotxe a la carretera BV-5122, a Tordera. El menor va morir hores després a l'hospital

Ara
1 min
L'accident s'ha produït al quilòmetre 17 de la C-58, al terme municipal de Terrassa/ACN

BarcelonaEl primer cap de setmana de setembre ha deixat un balanç tràgic a les carreteres catalanes. Tres persones han mort i deu més han resultat ferides de diversa gravetat.

L'últim accident ha tingut lloc aquest dissabte quan una motocicleta ha xocat contra un cotxe a la carretera BV-5122 a Tordera (Maresme). En l'accident va morir un noi de 15 anys que viatjava al darrera de la motocicleta que es va veure implicada en el xoc. Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el ferit fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir poc després. La víctima mortal és un menor veí de Barcelona. L'accident, que va mobilitzar set dotacions dels Mossos, va tallar la BV-5122 durant gairebé dues hores.

Divendres a la nit es van registrar dos accidents a l'A-2. En l'accident més greu un home de 37 anys va morir quan la furgoneta que conduïa es va sortir de la via a l'autovia A-2 a l'altura de Golmés (Pla d'Urgell). El sinistre també va causar un ferit crític, dos ferits menys greus i quatre lleus. Les vuit víctimes eren els ocupants de la furgoneta.

I durant la matinada de divendres a dissabte, també a l'A-2, a l'altura de Ribera d'Ondara, dos camioners van resultar ferits. Un dels camioners es va aturar per una avaria al camió i l'altre camió no el va veure i el va envestir.

La quarta víctima mortal és un motorista que dissabte a la matinada va topar frontalment contra un turisme que circulava en direcció contrària a l'autopista C-58, a l'alçada de Terrassa (Vallès Occidental). La conductora del turisme ha donat positiu en el control d'alcoholèmia i ha quedat detinguda.

stats