SUCCESSOS
Societat 16/02/2011

Tres rodamons detinguts per l'assassinat d'un avi de 82 anys que els llogava habitacions

Els Mossos també han arrestat tres petits traficants per haver-ne matat un altre a ganivetades en una baralla a Montcada i Reixach

Sílvia Barroso
1 min

BarcelonaDos crims resolts. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana tres rodamons que haurien participat en la mort a cops d'un avi de 82 anys a Sitges. I aquesta matinada han arrestat tres petits traficants que n'haurien matat un altre, a ganivetades, en una baralla en un pis de Montcada i Reixac.

El cas de Sitges es va produir la setmana passada. Els familiars d'un ancià que vivia al carrer de la Lluna i del qual feia dies que no tenien notícia van trobar el cadàver de la víctima. Com que se sabia que l'home llogava o cedia ocasionalment habitacions a alguns rodamons, la policia va començar a investigar el cas en aquest entorn de la víctima i ha arrestat tres indigents sospitosos dels fets.

Paral·lelament, aquesta matinada, al Vallès Occidental, els Mossos han pogut detenir, hores després del crim, tres implicats en una baralla entre petits traficants de droga. Segons els indicis recollits per la policia, dos traficants d'origen africà s'haurien trobat amb tres d'origen sud-americà per fer una transacció de drogues per diners. La cita era poc abans de les 9 en un pis de la població. Va sorgir el desacord, un dels sud-americans va treure un ganivet i un dels africans va rebre les ganivetades. La policia va rebre l'avís dels fets i quan va arribar a la zona va trobar els dos africans en un cotxe. El ferit va ser traslladat a un hospital, però les ferides eren greus i va morir al centre sanitari. Hores després, els investigadors han pogut detenir els tres sospitosos de l'homicidi.

stats