Successos
Societat 06/08/2011

Tres ferits lleus en l'incendi d'un habitatge a Puigcerdà

Un matrimoni i els seus fills, d'1 i 4 anys, també han quedat afectats per la inhalació de fum en un altre incendi a Terrassa

Acn
1 min

PuigcerdàL'incendi d'un habitatge a Pugicerdà (la Cerdanya) ha provocat tres ferits lleus per inhalació de fum i cremades superficials, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els fets han passat aquest matí, en un bloc de sis plantes situat al número 30 de l'avinguda Catalunya. L'incendi ha calcinat un pis de la segona planta i la resta de l'habitatge ha quedat afectat pel fum, que ha pujat per la caixa de l'escala. Set dotacions dels bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han evacuat una vintena de veïns per la façana. S'han hagut d'atendre vuit persones in situ per inhalació de fum.

Els serveis bàsics de l'edifici n'han quedat malmesos, mentre que l'estructura, abans de tenir el resultat de la revisió exhaustiva que estan duent a terme els bombers, no n'ha quedat afectada.

D'altra banda, un matrimoni i els seus fills d'1 i 4 anys han quedat ferits lleus després d'inhalar fum en l'incendi d'un habitatge a Terrassa (al Vallès Occidental). El foc ha començat poc abans de les cinc de la matinada en un pis situat al número 490 de la carretera de Castellar, i les flames han afectat la campana extractora de la cuina. Els serveis sanitaris han evacuat la família per precaució.

stats