Societat 30/04/2012

Durex assegura que l'interès pel sexe no ha minvat malgrat la crisi

Tres de cada quatre ciutadans de l'Estat està satisfet amb les seves relacions sexuals i opina que una bona vida sexual millora sobretot el seu estat d'ànim, segons revela un estudi elaborat per la marca

Efe
1 min

BarcelonaL'Informe Durex sobre Benestar Sexual, elaborat a partir de les experiències de 29.000 persones de 36 països diferents, indica que la crisi econòmica no ha minvat l'interès dels ciutadans pel sexe.

En avaluar els beneficis del sexe, un 72% dels ciutadans espanyols assenyala que les relacions generen bon humor i milloren l'estat d'ànim.

Altres beneficis són estar menys estressat (61%), convertir-se en millors parelles (51%), sentir-se millor (44%), augment de l'energia (42%) i menys propensió a la infidelitat (33%).

En general, el 74% dels ciutadans de l'Estat enquestats es considera satisfets amb la seva vida sexual, el que situa l'Estat espanyol en la desena posició -per sobre de França, Itàlia i el Regne Unit- en el rànquing mundial que encapçalen Nigèria i Indonèsia (85%).

El percentatge de ciutadans espanyols que declara que les seves parelles són bones proporcionant-los plaer sexual és encara més alt (80%) i se situa per sobre de la mitjana mundial (75%).

Parlar sobre gustos amb la parella

Per mantenir actiu el desig, gairebé la meitat dels ciutadans espanyols (47%) opta per parlar de les seves preferències sexuals amb la seva parella.

L'informe revela igualment que a l'Estat espanyol s'estan introduint nous elements en les seves relacions, ja que ha augmentat en sis punts respecte a l'enquesta anterior el percentatge de parelles que fan servir lubricants (39%).

També un 28% per opta per usar joguines sexuals i un 27% busca habitualment informació a Internet per intentar incrementar el plaer.

Un de cada quatre enquestats (23%) manifesta que li agradaria practicar sexe amb més d'una persona a la vegada, mentre que a un 11% li agradaria incloure l'"striptease" en la seva vida sexual.

stats