Societat 13/09/2012

Tres ferits lleus per unes turbulències en un vol de Ryanair que aterrava a Palma

El vol Düsseldorf-Palma s'ha vist afectat per unes turbulències i per això el pilot ha demanat fer un aterratge d'emergència, segons la companyia

Ara
1 min
El president de Ryanair, Michael O'Leary, ahir durant la roda de premsa.

BarcelonaUn passatger i dos membres de la tripulació del vol de Düsseldorf a Palma de Ryanair han resultat ferits lleument aquest dijous a la tarda, en l'aterratge a Mallorca, a causa d'unes turbulències.

Aquesta és l'explicació que ha donat la companyia, segons explica l'edició digital de la revista francesa 'L'express'. Unes turbulències molt fortes han sacsejat l'avió del vol FR6218 quan ja arribava a Palma, i tres persones han patit cops i han quedat ferides lleument. Segons la companyia, ha sigut per això que ha demanat fer un aterratge d'emergència, que s'ha fet amb normalitat, segons la companyia.

Una portaveu d'Aena s'ha limitat a dir que se sap que hi ha hagut tres ferits lleus i que aquests incidents són relativament freqüents.

Ryanair manté un estira-i-arronsa amb Aena i Foment des de fa dies, a causa d'un nombre destacable d'aterratges d'emergència que, en alguns casos, la mateixa Aena ha vinculat a l'escassetat de combustible amb què volen els aparells de Ryanair.

stats