SOCIETAT
Societat 20/08/2012

Tres víctimes mortals en accidents de trànsit a les carreteres catalanes

Els accidents s'han produït entre aquest diumenge al vespre i dilluns al matí, i han ocorregut a la capital catalana i a la Juneda

Ara
1 min

BarcelonaDues persones han resultat mortes aquest dilluns al matí a les carreteres catalanes, com a resultat d'accidents de trànsit. El primer s'ha produït a Barcelona, concretament a la cruïlla de la ronda General Mitre amb el carrer Ganduxer, quan per causes que s'investiguen una moto ha xocat amb un camió. La víctima mortal és Antonio A. B., veí de Barcelona i de 50 anys, que era el conductor de la moto. Els fets, que han ocorregut a les 6.49 hores de la matinada, han obligat a tallar un carril de la ronda en sentit baixada fins que s'ha retirat el cos i s'ha fet l'atestat policial corresponent.

L'altre accident de trànsit s'ha produït a la Juneda, a les Garrigues, quan el cotxe que conduïa la víctima mortal ha caigut a una sèquia del canal d'Urgell, a la zona del Camí de la Forcada, a l'altura del quilòmetre 77,1 de la N-240. Es tracta de Marcelino A. O., que tenia 79 anys i era veí de Lleida. L'accident s'ha produït cap a un quart de dotze del migdia quan el vehicle ha sortit de la via i ha caigut a la sèquia. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

D'altra banda, un altre motorista, també veí de Barcelona, va morir aquest diumenge en accident de trànsit a la Zona Franca. En aquest tercer sinistre, el motorista va morir després de caure del seu vehicle per causes que també s'investiguen. Els fets van tenir lloc cap a les 22.00 h, al carrer 4 de la Zona Franca, a prop de Mercabarna. La víctima és Josep Maria M. P., de 48 anys.

stats