Societat 02/07/2012

Trias: "Vaig celebrar els gols, m'ho vaig passar molt bé amb el partit d'Espanya"

L'alcalde de Barcelona assegura que hi ha hagut qui "ha volgut crear un incendi" amb els partits de la selecció i agraeix les disculpes de la gerent d'alcaldia de Badalona, Beatriz Díaz

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha parlat en una entrevista aquest dilluns a Radio Nacional sobre la victòria de la selecció espanyola a l'Eurocopa. Trias ha explicat que va celebrar els gols i que s'ho va passar molt bé durant el partit d'Espanya. L'alcalde ha celebrat que hagi "guanyat el futbol" i "l'estil del Barça", però ha lamentat que, durant aquests dies, hi hagi hagut persones que hagin "intentat crear un incendi" arran dels partits de 'la roja'. L'alcalde s'ha referit, per exemple, al comentari de la gerent d'alcaldia de Badalona, Beatriz Díaz, que diumenge li va enviar un dard a través de Twitter per no haver instal·lat pantalles gegants al carrer: "Que cremi Barcelona i li bulli la sang al seu alcalde".

Trias ha assegurat que les persones que tenen responsabilitat "han d'anar amb cura", i ha concretat que el que va fer Díaz "no es pot fer". Tot i així, ha agraït el missatge de disculpes que la gerent d'alcaldia ha publicat aquest matí.

L'alcalde ha assegurat que aquests dies li han dit "de tot" a través de les xarxes socials i que "no té sentit" seguir el joc a les persones que tenen interès a provocar "un incendi".

stats