SOCIETAT
Societat 09/05/2012

Un vocal del Poder Judicial denuncia el president del Tribunal Suprem per pagar-se amb diners públics l'estada en un hotel de luxe a Marbella

Gómez Benítez acusa Carlos Dívar de gastar prop de 6.000 euros en una habitació i restaurants cars durant sis caps de setmana

Ara
1 min

BarcelonaEl vocal del Consell General del Poder Judicial i catedràtic de dret penal José Manuel Gómez Benítez ha presentat una denúncia a la Fiscalia General de l'Estat contra el president del Tribunal Suprem, Carlos Dívar, per una suposada malversació de fons públics, segons informen diversos mitjans.

En la denúncia s'acusa Dívar d'haver pagat amb fons públics, per un valor de prop de 6.000 euros, l'import d'una habitació en un hotel de luxe de Marbella. També hauria pagat diversos sopars cars a la mateixa ciutat i durant sis caps de setmana.

Segons Gómez Benítez aquests viatges no tenien cap relació amb les activitats vinculades al seu càrrec com a president del Tribunal Suprem. També van suposar el desplaçament a Marbella de set escortes amb unes despeses estimades en 27.000 euros.

Carlos Dívar ha assenyalat a 'El País' que és ell qui es paga els viatges privats i que no tenia constància de la denúncia.

El vocal José Manuel Gómez Benítez ja va proposar fa unes quantes setmanes un pla per evitar que els membres del Tribunal Suprem malgastin diners en els viatges.

stats