SOCIETAT
Societat 27/01/2012

Triple crim en un pis de Barcelona: una parella d'avis i la seva néta

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta de tres persones al carrer Sardenya. Segons les primeres informacions es tracta d'uns avis i la seva néta de 16 anys

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaTres morts en un triple crim en un pis de l'Eixample de Barcelona. Aquests són els elements amb què treballen ara mateix els Mossos d'Esquadra. Les primeres informacions apunten que les víctimes són un matrimoni gran i la seva néta de 16 anys. Els fets s'han produït al voltant de les cinc de la tarda en un pis del número 287 del carrer Sardenya, a l'Eixample de Barcelona, segons les primeres dades obtingudes per l'ARA. Un veí havia denunciat en els darrers mesos davant dels Mossos d'Esquadra que la néta maltractava els seus avis, ja que sovint se sentien crits i baralles familiars. La noia feia anys que vivia amb els seus avis. Els cadàvers han estat trobats per una filla del matrimoni gran.

El grup d'homicidis dels Mossos a Barcelona investiga el cas. Els agents estan inspeccionant el pis i també els contenidors i papereres de les rodalies a la recerca de proves. El jutge ha decretat el secret de sumari.

stats