SUCCESSOS
Societat 05/08/2011

Troben a Castellbisbal el cadàver d'una dona de Sabadell assassinada pel seu company

L'home va ser detingut el 26 de maig per l'homicidi, però fins ara no s'havia trobat el cos de la víctima

Acn
1 min

CastellbisbalEls Mossos d'Esquadra han localitzat aquest divendres als afores de Castellbisbal (Vallès Occidental) un cadàver que, segons les primeres investigacions, és de la dona de Sabadell que va desaparèixer el passat 14 de maig. Els Mossos van detenir el 26 de maig la seva parella, Ricardo F. V., de 44 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i aquest divendres s'ha trobat el cadàver de la dona entre la vegetació d'una zona boscosa.

Una familiar de la víctima, Rosa Maria T. L., de 39 anys d'edat, va presentar una denúncia el 14 de maig per la desaparició. La policia va trobar el vehicle de la desapareguda en una zona industrial de Sabadell. Altres indicis van portar els agents a la conclusió que havia estat assassinada a mans de la seva parella i el 26 de maig van detenir-lo, com a presumpte autor de l'assassinat. El jutjat de violència sobre la dona número 1 de Sabadell en va decretar el seu ingrés a presó preventiva.

El germà de la víctima, Pepín Torres, va fer una crida ciutadana el passat 26 de maig per col·laborar en la recerca de la seva germana. Torres estava segur que la dona ja era morta per les evidències criminals que havia trobat la policia, però va manifestar que l'únic que volia la família era que aparegués el cos.

stats