Societat 22/02/2012

Troben més cadàvers a l'interior del 'Costa Concordia'

Els responsables de recuperació dels cossos creuen que es tracta de quatre persones, que estaven a l'interior del pont número 4, i entre les quals hi podria haver una nena de cinc anys

Agències
1 min

MilàEls responsables de la gestió del naufragi del 'Costa Concordia' han fet públic aquest dimecres que s'han trobat diversos cadàvers a dins del vaixell, segurament quatre, tot i que la xifra no ha estat confirmada. Segons ha publicat l'agència italiana ANSA, entre aquests cossos es trobaria el d'una nena de cinc anys.

La recerca de cossos es manté des del passat 31 de gener, quan el vaixell va patir l'accident que el va fer naufragar, tot i que s'ha hagut de suspendre alguns dies degut al mal temps i encara hi ha 11 persones desaparegudes segons els càlculs de les autoritats italianes.

Franco Gabrielli, comissari encarregat de la gestió del naufragi, ha dit a l'agència AFP que "les operacions de recuperació dels cadàvers trobats segueix en curs". "Els cossos es troben en un estat de descomposició després de tot el temps que han passat a l'aigua", ha explicat Gabrielli i ha matisat que "és difícil dir exactament quants cossos s'han trobat". Mentrestant, membres de Protecció Civil han avançat que els cossos s'han trobat a l'interior del pont número 4 i que les operacions de rescat seran "llargues i complicades".

Fins ara, els equips d'emergència havien rescatat disset cossos de l'accident del Costa Concordia.

stats