Societat 09/06/2011

Troben una noia morta amb un cop al cap al carrer Leandre Cristòfol de Lleida

La jove tindria uns 25 anys, i en aquests moments la policia no descarta cap hipòtesi. El crim ha tingut lloc en una zona allunyada de l'àrea residencial i que queda solitària per les nits

Agències
1 min

LleidaEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona jove, el cos de la qual ha aparegut al carrer Leandre Cristòfol de Lleida aquest dijous al matí, concretament a la zona posterior que toca a prop de l'Institut Joan Oró, en una zona allunyada de l'àrea residencial i que queda solitària per les nits. El cos de la jove presentava un fort cop al cap. Un veí de Lleida l'ha trobat poc abans de les 7 del matí i ha avisat immediatament els Mossos. La jove devia tenir uns 25 anys, i en aquests moments la policia no descarta cap hipòtesi.

La comitiva judicial ha arribat al lloc cap a tres quarts de deu del matí i la jutge i els forenses han examinat el cadàver de la noia i el lloc on ha aparegut. En aquest sentit, s'ha ordenat a uns operaris de neteja buidar dos contenidors d'escombraries propers perquè els investigadors hi puguin buscar possibles pistes relacionades amb aquesta mort. A causa de la proximitat del cadàver al centre d'ensenyament, els alumnes de l'institut han entrat aquest matí per altres portes del recinte, mentre les finestres que donen al carrer Leandre Cristòfol han estat amb les persianes baixades. La jutge ha decretat el secret del sumari mentre els investigadors de la Policia catalana no descarten, de moment, cap hipòtesi sobre les causes de la mort de la dona.

stats