Societat 01/09/2013

Troben el cadàver d'una dona en una bossa al carreró de les Ànimes

Els Mossos d'Esquadra investiguen a Barcelona un crim del qual se'n saben poques coses: ni tan sols està identificada la víctima

Sílvia Barroso
1 min
El carreró de les Ànimes, el lloc de Sants, a Barcelona, on s'ha trobat el cadàver d'una dona en una bossa d'esports / ACN

BarcelonaSegon crim de mal resoldre del cap de setmana i segon cadàver sense identificar. Després que aquest dissabte es trobés el cos d'un home a la llera del riu Ripoll a la carretera de les Aigües de Sabadell, aquest diumenge s'ha localitzat un altre cos sense nom, aquesta vegada a Barcelona.

Els forenses i els investigadors dels Mossos d'Esquadra s'enfronten en aquest cas al cadàver d'una dona que de moment no se sap qui és i que ha estat descobert dins d'una bossa d'esport per un vianant, aquest diumenge al número 3 del carreró de les Ànimes, un racó del barri de Sants-Badal. Algunes fonts han indicat a l'ARA que el cos estava esquarterat, tot i que l'Agència Catalana de Notícies afirma que podria estar doblegat.

El cadàver es troba ara a les dependències dels forenses a la Ciutat de la Justícia, on se li farà l'autòpsia que ha d'aportar dades per saber qui és la víctima i resoldre el cas.

stats