Societat 01/04/2011

Troben la serp 'piuladora' que va fugir del zoo del Bronx

L'animal no ha sortit del zoo, sinó que ha trobat un bon amagatall a les zones adjacents a l'àrea dels rèptils, un lloc molt complex amb bombes, motors i altres sistemes mecànics

Redacció
1 min

BarcelonaTreballadors del zoo del Bronx, a Nova York, han trobat la cobra egípcia que fa una setmana es va escapar del lloc reservat als rèptils. La serp no ha sortit del zoo, sinó que ha estat fent voltes per l'edifici, i l'han trobat en un lloc privat del recinte, fora de l'àrea d'exhibició al públic. Els que ho han anunciat ho han demostrat amb una fotografia de l'animal dins un receptacle segur. Ara, la serp estarà en observació durant uns dies perquè l'avaluïn. Els responsables del zoo asseguren que "la serp està en bones condicions, reobrirem la zona per a rèptils i tenim pensat exhibir l'animal".

"Com us podeu imaginar, estem encantats de comunicar que hem trobat la serp viva i bé, ha dit Jim Breheny, director del zoo del Bronx. "Vull agrair al nostre equip la seva determinació i professionalitat per dur a terme la recerca. Apreciem el suport del públic durant la darrera setmana i donem les gràcies als mitjans de comunicació per haver ajudat a mantenir el públic informat", ha dit Breheny, i ha afegit que "el factor clau ha estat la paciència".

L'edifici del zoo va incrementar la seva seguretat des de la desaparició de l'animal, i els treballadors van dur a terme la recerca cada dia. A més, es va fer servir un sistema per detectar qualsevol moviment de la serp. La dificultat va ser que l'animal, que encara no té un any i pesa poc, va trobar un bon amagatall a les zones adjacents a l'àrea dels rèptils, un lloc molt complex amb bombes, motors i altres sistemes mecànics.

stats