Societat
Societat 20/02/2012

La UAB farà proves de tuberculosi després que se n'hagi detectat un cas a la Facultat de Ciències

Un estudiant de física amb aquesta malaltia ha posat en marxa el protocol de prevenció habitual

Ara
1 min

BarcelonaEls serveis assistencials de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) realitzaran el proper 28 de febrer proves de tuberculina a tots els alumnes que ho demanin, després que s'hagi detectat un cas de tuberculosi bacil·lífera en un estudiant del grau de física, a la Facultat de Ciències, segons han confirmat fonts del centre.

Seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries en aquests casos, la UAB posarà la prova de la tuberculina a disposició de tothom que hagi estat en contacte amb l'alumne amb tuberculosi, ja siguin companys del centre universitari, de la feina o de la família.

Abans de les proves, els serveis sanitaris de la UAB realitzaran també una xerrada informativa sobre la malaltia, el seu contagi i el cas concret d'aquest alumne. Serà el dia 21 de febrer al migdia a la Facultat de Ciències.

Fonts de la universitat asseguren que no es tracta d'un fet excepcional, sinó que en altres ocasions s'han detectat també casos de tuberculosi i s'ha seguit aquest mateix protocol.

stats