Societat 29/02/2012

Últim dia per gastar els bitllets de metro i bus comprats l'any passat

Tot i això, les persones amb títols del 2011 que no s'hagin fet servir en cap ocasió els podran bescanviar per altres d'actuals, pagant la diferència de preu

Ara
1 min
El cinquè any de crisi i el que més impacta el ciutadà

BarcelonaAvui és l'últim dia per gastar els títols de viatge del sistema tarifari integrat de TMB emesos l'any 2011. Excepte la T-Trimestre i la T-Jove, que podran utilitzar-se fins al 31 de març de 2012, la resta de bitllets només es podran fer servir fins avui dimecres, 29 de febrer, a les 12 de la nit.

Per tant, a partir de dijous, 1 de març, els títols de viatge del 2011, a excepció dels abonaments esmentats, ja no tindran validesa per poder viatjar a les xarxes ni de metro i ni d'autobusos de TMB.

A partir de l'1 de març i fins al 30 de juny, els títols caducats de l'any 2011, i que no s'hagin utilitzat ni un sol cop, es podran bescanviar, abonant la diferència de preu corresponent, als punts d'atenció al ciutadà de TMB: Universitat (L1 i L2), Diagonal (L3 i L5), Sagrada Família (L5), Sants Estació (L5, vestíbul Adif) i Sagrera (L1 i L5). Les targetes T-4 només es bescanviaran al Punt TMB d'Universitat, segons informa TMB a la seva web.

stats